BEHANDLINGAR

Thailändsk Örtmassage

En mjukgörande behandling med varma örtknyten som hjälper dig vid olika besvär tillexempel svullnader, inflammationer, reumatism och ischias. Örter har brukats inom den asiatiska historien i årtusenden som medicin och lindring av olika åkommor som stela leder, inflammationer, svullnader i muskler, samt blodcirkulationen. Prova på en behandling där vi med örter från Thailand kan erbjuda en behandling som ger en emotionell upplevelse både för kropp och själ… Dusch möjligheter finns i lokalen.

BOKA TID

Thailändsk klassisk massage

En effektiv behandling som hjälper dig med problem till exempel Värk – Stelhet – Stress. I dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nack och ryggproblem. Då är denna gamla massagemetod att föredra då den stimulerar kroppens muskler och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder händer armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

BOKA TID

Thailändsk oljemassag

Behandlingen är mjukare än traditionella thaimassagen och används olja under behandling. I dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nack och ryggproblem. Då är denna gamla massagemetod att föredra då den stimulerar kroppens muskler och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder händer armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

BOKA TID

Nacke – Axlar

En effektiv behandling som hjälper dig med problem med värk och stelhet i nacke och axlar. En massage för att minska muskelstress. Bra för människor som sitter långa dagar vid skrivbordet och dator. En Thai-massage som fokuserar på nacke, axlar. Den är extrem effektiv när man vill lätta på muskelspänningar och värk i nacke och axlar

BOKA TID